Ultiboard baskı hakkında yardım.

Başlatan Mucerret, 16 Haziran 2020, 23:33:46

Mucerret

Arkadaşlar merhaba,

Sanırım Multisim/Ultiboard kullananlar bayağı az, benimse garip bir şekilde çözemediğim şöyle bir sorunum var; Çıktı almak için yazdırmaya geçtiğimde kenar hizalama çizgileri aşırı büyük ve kalın, çizimin üstüne kadar geliyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Görseli aşağıya ekledim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

[b]Sen harika bir uçurtmasın, bende senin ipinim unutmayasın...[/b]

seron

Merhaba. Ben de kicad kullanıyorum. Çizdiğim her çizgiyi seçip sağtık properties den kalınlık atayabiliyorum. Şayet sizinkinde bu özellik yoksa o çizgileri başka bir katmana aktarıp o katmanı görünmez yapmayı deneyebilrsiniz.
[url="//basitelektronikprojeler.blogspot.com"]basitelektronikprojeler.blogspot.com[/url]

Mucerret

Alıntı yapılan: seron - 17 Haziran 2020, 09:57:48Merhaba. Ben de kicad kullanıyorum. Çizdiğim her çizgiyi seçip sağtık properties den kalınlık atayabiliyorum. Şayet sizinkinde bu özellik yoksa o çizgileri başka bir katmana aktarıp o katmanı görünmez yapmayı deneyebilrsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim ama bahsettiğim ile bağlantılı değil.  :( Gözümden kaçan küçük bir ayar eminim ama göremiyorum...

stk4221

Ben aynı sıkıntıyı proteusta yaşadım. Kurulumu kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi. Sebebini bilmiyorum
vatan kanla alınır ter ve göz yaşı ile korunur

Mucerret

Alıntı yapılan: stk4221 - 18 Haziran 2020, 09:30:15Ben aynı sıkıntıyı proteusta yaşadım. Kurulumu kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi. Sebebini bilmiyorum
En son çare öyle olacak gibi hocam ama çözememem çok saçma geliyor açıkçası, kesin basit bi ayarı atlıyorum... :du:

gevv

Merhaba, resmi forum sitesine üye olup durumu bildirirseniz büyük ihtimal çözüm bulunur

https://forums.ni.com/t5/Discussion-Forums/ct-p/discussion-forums?profile.language=en

hangi versiyonu kullandığınızıda bildirin

Mucerret

Alıntı yapılan: gevv - 19 Haziran 2020, 22:56:34Merhaba, resmi forum sitesine üye olup durumu bildirirseniz büyük ihtimal çözüm bulunur

https://forums.ni.com/t5/Discussion-Forums/ct-p/discussion-forums?profile.language=en

hangi versiyonu kullandığınızıda bildirin
Deniyorum hemen

Hızlı Yanıt

Not: Bu konu bir moderatör tarafından onaylanmadan görüntülenmeyecektir.

Adı:
E-Posta:
Doğrulama:
Lütfen bu kutuyu boş bırakın:
Resistor Türkçe nasıl yazılır (küçük harf ile yazınız):
kısayollar: göndermek için alt+s veya önizleme yapmak için alt+p'ye basın