Ynt: Windows 7 Ultimate x64 Kurulum başlıyor... sorunu hk yardım.
Yanıt #57 –
@Mr_YAMYAM usta belirtmis oldugunuz @seron 'un yollamis oldugu wdc .isoyu cdye yakip onunla actim calisti girdim hdd deki bolgeleri videoda gordugum gibi sildim sonra 100gb partition olusturup next dedim ve %100 dolup gecerken complete yerine
"An unknown error has occurred during testing. This may be an anomaly. Check connections and retest. If the error repeats, replace the drive."
Boyle bir hata ile karsilastim :-/ hddyi simdi format dvdleri goruyor ancak kurulum yapmaya calistigimda windows ultima secip ilerliyorum kurulcak yeri secip baslatiyorum ve windows dosyalari yukleniyor (%0) olarak kaliyor hic devam etmiyor 
----
Aradım ürünü almış olduğum yeri onarım ve değişim için kayıt açtırdım pazartesi işleme alıcaklar başka türlü olmayacak sanırım bu ya. garantili olan ürünüde tamire götürmek istemiyorum açıkcası. Bu arada vermiş olduğunuz iso dosyası ileride de muhakkak işime yarayacaktır benim kullandığım tüm HDD'ler WD'ye ait. İlginize çok çok teşekkür ederim sizi daha fazla uğraştırmak istemiyorum. Vermiş olduğunuz bilgilerden ötürüde teşekkür ederim. Kendim yapabilmek garanti sürecini beklememek isterdim ama çıkamıcam sanırım işin içinden...