Gönderen Konu: rcd programlama kartı yaptım ama programı PIC e atamıyorum  (Okunma sayısı 583 defa)

Çevrimdışı st7372

• Yeni Üye
  • *
rcd programlama kartı yaptım ama programı PIC e atamıyorum kartta 9 pin dişi connektör var onu rs232 usb dönüştürücüyle bilg bağladım ıc programmer la programı göndermeye kalktım fakat olmadı ne yapmam lazım?

Çevrimdışı gevv

• Yönetici
  • Kahraman Üye
Ynt: rcd programlama kartı yaptım ama programı PIC e atamıyorum
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2010, 09:31:11 »
ic prog her hangi bir hata vermiyormu ? + rs232 usb çevirici ile programlama yapmanız çok zor nadiren çalıştığı oluyor
Umarım gelmez ilham perilerimin sonu... ! Modifiye uzmanı web üzerinde 320volt ile yaktı mumu....

Çevrimdışı st7372

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2010, 12:15:10 »
iki kere hata veriyor bir program açılırken  ve diğeri tümünü programlaya basınca oluyor  verdiği hatada şu privileged instruction tamam a basıyorum programming code diyor kalıyor göndermiyor programı Bide devreye yeteri kadar voltaj gitmiyor ölçüm yaptım ne yapmalıyım bilmiyorum

Çevrimdışı gevv

• Yönetici
  • Kahraman Üye
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2010, 12:40:30 »
sanırım labtop kullanıyrsunuz rs232 usb dönüştürücü ile bu iş olmaz usb programlayıcı kullanın pickit 2  klonların fiyatları düşük
Umarım gelmez ilham perilerimin sonu... ! Modifiye uzmanı web üzerinde 320volt ile yaktı mumu....

Çevrimdışı justice_for_all

• Üye
  • **
« Yanıtla #4 : 18 Eylül 2010, 22:50:03 »
eger laptop kullaniyosaniz ve rs232 portundan bagliyosaniz devre ek enerjiye gerek duyar bencede direkt usbden calisan bi programlayici alin..
kolay gelsin..