Ynt: Otomatik Kümes Kapı Devresi Lazım. Yapabilecek Biri Aranıyor
Yanıt #7 –
Dediğimi anlaşmışsın aslında; senin yaptığın kapı devresi ile zaman rölesinin birleştirilmiş devresi lazım, bu kadar basitti aslında ama anladığını eveleyip geveleyene bukadar lafı uzatana kadar yaptığım devre bu zaman rölesini eklemeyide başka bilen birine sor deseydin daha mantıklı ve paylaşımcı olurdun... Yinede paylaşımı okuyup yardımcı olmak için olmasada kafa ve zaman harcadığın için teşekkürler...
Bir başkasına saygın yok ki, demek bu yüzden kimse umursamadı seni.
Kullandığın kelimeler bir kere kibar değil. Kibar olmayı geçtik, bu lüksü beklemiyorum artık günümüz insanından, tahkir ediyorsun üstüne üstelik.
ne kadar pervasızca, ne kadar itici kelimeler bunlar.
sana yardım edilmezse beceriksiz olmakla suçladığın muhataplarına bu kez eveleyip geveleme diyecek kadar çığrından çıkardın işi. Anlamıyorum, size çok mu kötü davranılıyor ki bu davranışları ediniyorsunuz. Hayır yani çevreniz size bu şekilde mi davranıyor, konuşuyor?
Ve el insaf!
Adam sana o kadar yardımcı olmaya çalışmış, kırmadan incitmeden "Bir adım at, tüm işi karşındakinden bekleme" demiş. Ve adam yerine koyup "denedin mi, baktın mı, zaman rölesi işini görmüyor mu" diye de soruvermiş...
Cevabın ne olmuş?
SENİN (!) yaptığın devreyle zaman rölesi birleştirilecek işte, dememe bile gerek yok anlayın, geri zekalı mısınız demeye getirmişsin...
Ki, bu isteğinde bile tutarsızlık var, bunu yazmıyorum çünkü iş elektroniği aştı gitti...
Merak ediyorum,
Bu forumdaki insanlar sana ne yapmış, ne söylemiş, nasıl bir borçlanmayla borçlanmış olabilirler ki, senden bu muameleyi hak etmiş olsunlar?
Ben ki 50 yaşıma ramak kalmış, şu forumda liseli gençlere bile "siz" diyorum, "kardeşim" diyorum. Saygısızlık etmiş olmayayım, belki yanlış anlamışımdır diyor çoğu şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum.
Bu üslubunu hak edecek ne yapmış arkadaş merak ettim. Nedir yani senin olayın şimdi?
Bu tutumunun farkına varıp, söylemini düzeltmeni beklerim senden. İnsanız, dünya kısa, en büyük mirasımız geride bıraktığımız intiba.
Değil mi?